Incendiu izbucnit la o casă din Tulcea din cauza unui coș de fum neizolat termic corespunzător

Incendiu izbucnit la o casă din Tulcea din cauza unui coș de fum neizolat termic corespunzător. FOTO ISU Tulcea

Pompierii militari tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 19 ianuarie, în jurul orei 16.35, pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă situată pe strada Avram Iancu din municipiul Tulcea.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, la fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu ardere mocnită în jurul hornului. Pentru izolarea și lichidarea incendiului, dar și pentru îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat aproximativ 15 minute. În urma evenimentului au fost deteriorați aproximativ opt metri pătrați acoperiș construit din lemn și plăci de azbest. Din fericire, nu au fost victime sau persoane rănite”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea.

Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*