Accidente rutiere grave pe raza județului Tulcea

În urma impactului, autoturismul a fost grav avariat. FOTO IPJ Tulcea

Polițiștii tulceni s-au confruntat cu mai multe evenimente rutiere înregistrate într-un timp scurt. Chiar dacă au fost accidente grave, nu s-au înregistrat persoane decedate.

În dimineața zilei de 22 septembrie, un bărbat de 54 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Niculițel, județul Tulcea, într-o curbă fără vizibilitate, a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală condus regulamentar de un bărbat de 62 de ani din localitatea Niculițel.

În urma accidentului a rezultat rănirea a conducătorului vehicului cu tracțiune animală. Victima avea o concentrație de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceiași zi, un bărbat de 30 de ani din localitatea Niculițel, județul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism pe DN 22/E87, dinspre localitatea Tulcea către localitatea Niculițel, pe fondul neatenției în conducere, într-o curbă, a pătruns pe sensul opus, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o bornă kilometrică, răsturnându-se.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La lăsarea serii, un tânăr de 19 ani din localitatea Babadag, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie de 33 de ani, din localitatea Babadag, care circula din sens opus, accidentul având loc în afara localității.

În urma accidentului au rezultat trei victime, care au fost preluate de către ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*