Accident rutier produs în apropiere de localitatea Babadag, în care a fost implicată o mașină în care se aflau patru persoane

Accident rutier la Babadag.FOTO ISU Tulcea

Un accident rutier a avut loc astăzi, în localitatea Babadag, în care a fost implicată o mașină în care se aflau patru persoane.

Potrivit ISU Tulcea, astăzi, în jurul orei 10:45, salvatorii militari din cadrul Stației de Pompieri Babadag au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier, în apropiere de localitatea Babadag.

Către locul intervenției s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de stingere, un echipaj SMURD și două ambulanțe SAJ.

“Ajunși la locul intervenției, aceștia au constatat că în accident a fost implicat un autoturism în care se aflau 4 persoane (3 adulți și un minor).Forțele de intervenție au preluat victimele și le-au acordat primul ajutor medical calificat,acestea refuzând transportul la o unitate spitalicească.

De asemenea, pompierii militari au asigurat măsurile PSI în zonă” –  ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*