Au fost reluate căutările bărbatului dat dispărut la Sfântu Gheorghe, după ce ar fi intrat în apele Dunării

Au fost reluate căutările bărbatului dat dispărut la Sfântu Gheorghe. FOTO ISU Tulcea

Salvatorii tulceni au reluat în dimineața zilei de joi, 1 iulie, căutările bărbatului dat dispărut pe raza localității Sfântu Gheorghe, după ce ar fi intrat să se scalde în apele Dunării.

„În această dimineață, au fost reluate operațiunile de căutare a persoanei posibil dispărute pe Dunăre, în zona localității Sfântu Gheorghe. La misiunea de căutare participă trei subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan, cu o ambarcațiune tip RIB”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” a județului Tulcea.

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină miercuri, 30 iunie, în jurul orei 17.40, pe raza localității Sfântu Gheorghe, unde un bărbat de 64 de ani a fost dat dispărut după ce ar fi intrat să se scalde în apele Dunării. La locul indicat s-au deplasat de urgență doi subofițeri din cadrul Pichetului de Pompieri Nave Operative Crișan cu o ambarcațiune tip RIB, precum și o navă sanitară a SAJ Tulcea. De asemenea, zona a fost survolată de către elicopterul SMURD Constanța, sosit în sprijin. Din păcate operațiunile de căutare nu au avut succes, fiind oprite în jurul orei 21.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*