Accident rutier la intersecția străzilor Azaleea și Coziei din Tulcea. Două mașini s-au ciocnit, iar una a ajuns pe trotuar și a lovit un pieton

Accident în Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

Un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Azaleea și Coziei din Tulcea după ce două mașini s-au ciocnit, iar una a ajuns pe trotuar și a lovit un pieton.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 10 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Azaleea și Coziei  a avut loc un eveniment rutier.

“Din primele cercetări efectuate de polițiștii ajunși la fata locului, a reieșit faptul că un bărbat, de 59 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Azaleei, iar la intersecție cu strada Coziei, nu ar fi acordat prioritate de trecere unui alt autoturism.

În urma coliziunii, primul autoturism a fost proiectat pe trotuar, unde a acroșat un pieton.

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea pietonului, care a fost transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*