Accident rutier între un utilaj agricol și un autovehicul special de transport medical privat pe DN 22 A

Un accident rutier a avut loc între un utilaj agricol și un autovehicul special de transport medical privat pe DN 22 A, între localitățile Ciucurova și Nicolae Bălcescu.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 11 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Tulcea au fost sesizați prin apel la S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că pe D.N. 22A a avut loc un eveniment rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sosiți la fața locului, s-a constatat faptul că evenimentul rutier a avut loc între un autovehicul special de transport medical privat condus de către bărbat, în vârstă de 58 de ani, din județul Tulcea și un utilaj agricol condus de către un bărbat, în vârstă de 60 de  ani, din județul Tulcea.

În urma evenimentului rutier, a rezultat atât avarierea autovehiculului special de transport medical privat și utilajului agricol, cât și rănirea ușoară a unei persoane transportate de către autovehiculul medical, ce a fost transportată la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul autovehiculului special de transport medical privat deține permis de conducere corespunzător, iar ca urmare a testării cu aparatul etilotest s-a constatat faptul că ambii conducători nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că, conducătorul utilajului agricol nu deține permis de conducere corespunzător iar utilajul nu este înmatriculat ori înregistrat.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere și conducerea unui  vehicul neînmatriculat pe drumurile publice, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*