Ziua Porților Deschise la ISU Tulcea

FOTO ISU Tulcea

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta” al județului Tulcea organizează în data de 13 septembrie, Ziua Pompierilor, Ziua Porților Deschise.

“Cine este curios de cum se pregătesc pompierii tulceni pentru intervenții, cine este curios să vadă tehnica din dotarea Detașamentului de Pompieri Tulcea, ori pur și simplu vrea să ne cunoască, porțile unității noastre vor fi deschise pentru publicul tulcean între orele 9:00 și 18:00”, a anunțat ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*