Un tulcean și-a băgat în spital trei prieteni după un accident rutier

Echipaj auto de poliție pe străzile din municipiul Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier înregistrat pe raza municipiului Tulcea. Accidentul a fost provocat de un șofer neatent.

Accidentul a avut loc în data de 6 aprilie, când, potrivit reprezentanților IPJ Tulcea, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Barajului din municipiu, a pierdut controlul volanului. Mașina a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat și un autoturism staționat în afara părții carosabile.

În urma accidentului a rezultat rănirea celor trei pasageri aflați în autoturism.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, stabilind că șoferul care poseda permis de conducere, nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*