Un tulcean a fost lovit cu pumnul din cauza unui loc de parcare. Jandarmii au intervenit

Un tulcea a fost lovit cu pumnul din cauza unui loc de parcare, iar jandarmii au fost chemați să intervină.

Potrivit Jandarmeriei Tulcea, ieri, 7 iulie 2024, în jurul orei 16.00, un bărbat, în vârstă de 64 de ani, a cerut sprijinul jandarmilor, reclamând faptul că o persoană l-a lovit cu pumnul din cauza unei parcări.

”Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați să intervină în municipiul Tulcea, unde un bărbat a reclamat faptul că, în timp ce voia să parcheze, a observat un alt bărbat care, a parcat autoturismul pe locul lui de parcare, astfel că i-a cerut să mute autoturismul în altă parte. După ce bărbatul a mutat autoturismul, s-a îndreptat către reclamant și a început să-i adreseze injurii, lovindu-l cu pumnul în zona capului și plecând de la fața locului.

În urma verificărilor efectuate și a semnalmentelor,  jandarmii au identificat persoana reclamată, un bărbat, în vârstă de 54 de ani, întocmindu-i actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe” – Jandarmeria Tulcea.

Alte 15 sancțiuni contravenționale au fost aplicate de jandarmii tulceni în acest sfârșit de săptămână, valoarea amenzilor fiind de peste 3.000 lei.

Sancțiunile contravenționale au fost aplicate pentru următoarele fapte:  proferarea de injurii în locuri publice, tulburarea liniștii publice și consumul de băuturi alcoolice în spațiul public.

De asemenea, jandarmii tulceni au acordat sprijin la constatarea unei infracțiuni (lovirea sau alte violențe) pe timpul misiunilor executate în cooperare cu Poliția, în sistem integrat prin patrule mixte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*