Un polițist din Turcoaia, filmat când lovește telefonul mobil al unei persoane care încerca să îl filmeze

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un polițist din Turcoaia a fost filmat când lovește telefonul mobil al unei persoane care încerca să îl filmeze.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 20 mai 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că pe rețelele sociale a apărut un videoclip în care un polițist din cadrul Postului de Poliție Turcoaia, ar fi lovit cu mâna telefonul mobil al unei persoane care încerca să filmeze.

„În cauză a fost constituită echipa operativă formată din polițiștii Serviciului de Ordine Publică și cei ai Compartimentului Control Intern în scopul verificării aspectelor.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violente și purtare abuzivă, materialul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru a analiza și a dispune” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*