Un polițist de 24 de ani a fost rănit după ce autospeciala pe care o conducea a fost implicată într-un accident rutier. Evenimentul a avut loc pe DN 22

FOTO IPJ Tulcea

Un polițist în vârstă de 24 de ani a fost rănit în data de 16 august după ce autospeciala pe care o conducea fost implicată într-un accident rutier, iar evenimentul a avut loc pe DN 22.

Potrivit IPJ Tulcea, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism din direcția orașului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție, care circula regulamentar pe același sens de mers.

“În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului autospecialei (un bărbat în vârstă de 24 de ani), care a fost transportat la spital, în vederea primirii de îngrijiri medicale.

Toți conducătorii auto dețineau permise de conducere valabile și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*