Un bărbat și-a amenințat concubina cu un briceag și a fugit, însă a fost prins de jandarmi

Misiune a jandarmilor tulceni. FOTO Jandarmeria Tulcea

Un bărbat, care și-a amenințat concubina cu un briceag și a fugit, a fost prins de jandarmi

Potrivit IPJ Tulcea, ieri, 4 iulie, în jurul orei 15.00, jandarmii au fost solicitaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie, care a reclamat faptul că într-un restaurant din municipiul Tulcea un bărbat își amenință concubina cu un briceag.

„La fața locului, jandarmii au identificat persoana vătămată, constatând faptul că bărbatul reclamat a fugit de la fața locului. În continuarea verificărilor, în baza semnalmentelor, bărbatul, în vârstă de 49 de ani, a fost identificat la scurt timp de către jandarmi, fiind deposedat de arma albă pe care o avea asupra sa și condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea în vederea continuării cercetărilor.

Persoana vătămată a declarat jandarmilor faptul că, în timp ce se afla la restaurant împreună cu concubinul său, pe fondul consumui de alcool și a neînțelegerilor, a avut loc un conflict, fiind amenințată cu un briceag.  De teamă, femeia s-a ascuns în baie” – IPJ Tulcea.

Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*