Șofer cu permisul reținut și în stare de ebrietate, rănit după ce s-a răsturnat cu mașina pe DC 13, în județul Tulcea

Șofer cu permisul reținut și în stare de ebrietate, rănit după ce s-a răsturnat cu mașina în apropiere de Ceatalchioi. FOTO IPJ Tulcea

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a ajuns la spital în seara zilei de luni, 22 noiembrie, după ce, aflat în stare de ebrietate, s-a răsturnat cu mașina pe DC 13, în apropiere de Ceatalchioi.

Potrivit IPJ Tulcea, din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Ceatalchioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția Salceni-Ceatalchioi, s-ar fi răsturnat, părăsind partea carosabilă. În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru investigații.

În urma interogării bazelor de date ale Poliției Române, a reieșit că bărbatul avea permisul de conducere reținut. De asemenea, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, cu o concentrație de 0,67 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*