Recomandările Jandarmeriei Tulcea cu ocazia desfășurării paradei militare de 1 Decembrie

Recomandările Jandarmeriei Tulcea cu ocazia desfășurării paradei militare de 1 Decembrie. FOTO Jandarmeria Tulcea

Pentru desfășurarea în siguranță a  paradei militare organizate cu ocazia Zilei Naționale a României la Tulcea,  Jandarmeria Tulcea recomandă participanților să supravegheze cu atenție sporită copiii pentru prevenirea eventualelor accidente, în special pe timpul defilării tehnicii militare, să nu pătrundă pe traseul de defilare, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură și să respecte indicațiile forțelor de ordine.

“Dacă sunteți însoțiți de câini, vă rugăm să-i țineți cu lesă pentru a permite controlul acestora în orice situație, să îi supravegheați cu atenție pentru a nu pătrunde pe traseul de defilare, iar în cazul unei situații de urgență, vă recomandăm să sesizați colegii din dispozitivul de asigurare a măsurilor de ordine și siguranță publică. Pe culoarul de defilare, în timpul paradei militare, au acces permanent autovehiculele și echipajele destinate pentru intervenție în zonele limitrofe.

Mâine, vor fi restricții de circulație începând cu ora 10.30, pe sectorul de drum cuprins de la intersecția cu strada Unirii până la intersecția cu strada Lac Ciuperca – strada Podgoriilor ( sensul giratoriu Pelican), astfel că vă recomandăm să respectați indicațiile forțelor de ordine” – Jandarmeria Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*