Program special la muzeele și obiectivele muzeale din Tulcea pe 30 noiembrie și 1 decembrie

Muzeul de Artă Tulcea. FOTO ICEM Tulcea

Institutul de Cercetări Eco-Muzeale ”Gavrilă Simion” Tulcea anunță că în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie, toate muzeele și obiectivele muzeale vor fi închise, cu excepția Centrului Muzeal Ecoturistic ”Delta Dunării” care va putea fi vizitat între orele 9.00 – 17.00 (ultima intrare la ora 16.00).

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*