Pompierii tulceni au avut 40 de misiuni în minivacanța de Anul Nou

Mașină de pompieri. FOTO ISU Tulcea

În perioada 30.12.2023 – 02.01.2024, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au asigurat, zilnic, misiunile de răspuns în diferite situații de urgență.

În perioada de referință menționată anterior, la nivelul județului Tulcea, nu au fost înregistrate situații negative semnificative.

Astfel, pompierii tulceni au acționat la 40 de misiuni în aria de competență, pentru stingerea incendiilor,  cazuri SMURD și alte situații de urgență.

Acordarea primului ajutor:

Echipajele SMURD au intervenit în 30 de situații pentru acordarea primului ajutor medical calificat  și transportul la unitățile spitalicești a persoanelor cu afecțiuni medicale.

Accidente rutiere:

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta“ al județului Tulcea au fost solicitați să intervină în cazul a 2 accidente rutiere, ce au avut loc pe raza județului Tulcea. Din fericire aceștia au intervenit doar pentru a asigura  măsuri PSI.

Incendii:

Salvatorii tulceni au fost solicitați prin apel la numărul unic de urgență

112 pentru a interveni la 4 incendii, produse pe raza județului Tulcea.

Este vorba despre  3 incendii de vegetație uscată și 1 incendiu produs la un garaj.

În toate cele 4 situații, focul a fost stins rapid, fără ca acesta să se extindă pe suprafețe mari.

Alte misiuni:

În data de 30.12.2023, salvatorii tulceni au intervenit pentru a asigura măsuri PSI la o locuință unde au fost semnalate scăpări de gaze.

Asistență persoane:

Pompierii militari au fost solicitați pentru a acorda asistență medicală în 3 situații de urgență.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*