Polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul de la Agighiol

Polițiștii din Tulcea au stabilit cum s-a produs accidentul rutier de la Agighiol.

La data de 7 ianuarie 2024, în jurul orei 11:50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DJ222 între localitățile Tulcea și Agighiol a avut loc un eveniment rutier.

“În urma verificărilor efectuate de către polițiști, a reieșit faptul că, un bărbat de 44 de ani ar fi condus un autoturism pe DJ222, iar din cauza  neadaptării vitezei la  condițiile meteo, ar fi pierdut controlul autoturismului, răsturnându-se pe partea carosabilă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto și a trei pasageri, aceștia fiind transportați la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*