Polițiștii au purtat discuții cu părinții elevilor Colegiului Dobrogean “Spiru Haret” cu privire la consumul de droguri

Polițiștii au purtat discuții cu părinții elevilor Colegiului Dobrogean "Spiru Haret" cu privire la consumul de droguri. FOTO IPJ Tulcea

În ziua de 19 octombrie, poliţiştii Biroului de Siguranță Școlară împreună cu Agenția Națională Antidrog și Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată si Terorism  au derulat activități cu caracter educativ-preventiv la o unitate de invățământ din județul Tulcea.

În acest context, polițiștii au purtat discuții cu părinții elevilor  Colegiului Dobrogean “Spiru Haret”  din municipiul Tulcea, din clasele de gimnaziu si de liceu, fiind informați cu privire la răspunderea penală asociată consumului de droguri ale copiilor, dar mai ales cu privire la efectele dăunătoare ale drogurilor sau a altor substanțe interzise asupra sănătății fizice.

Au fost abordate aspecte privind prevenirea comportamentului antisocial, alegerea anturajului, folosirea în siguranţă a internetului, prevenirea dispariţiilor de minori, prevenirea agresivităţii şi a violenţei în unităţile de învăţământ cât şi în zonele adiacente acestora.

Poliţiştii au discutat cu părinții , oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes pentru beneficiari.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*