Un telefon mobil și un card de transport, găsite într-o stație de autobuz și predate la IPJ Tulcea

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Un telefon mobil și un card de transport au fost găsite într-o stație de autobuz și predate la IPJ Tulcea.

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 22 februarie 2024 la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea,  au fost predate de către un tânăr, un telefon mobil și un card emis de SC Transport Public SA Tulcea .

Bunurile au fost găsite  în stația de autobuz  Hotel Select Tulcea pe strada Păcii din municipiul Tulcea.

“Având în vedere că până în prezent, polițiștii nu au identificat persoana care a pierdut bunurile în cauză, transmitem rugămintea aparținătorului acestora  , să contacteze IPJ Tulcea (la telefon 0240506700 ), sau direct, la sediul de pe str. Spitalului  nr. 2), punct control acces , urmând ca după confirmare să îi fie restituite bunurile” – IPJ Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*