Peste 150 de polițiști au acționat în județul Tulcea, în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024

Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu
Sediul IPJ Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Peste 150 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea au acționat zilnic, în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta ordinea publică, precum și crearea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice, atât la cumpăna dintre ani, cât şi în primele zile ale anului 2024.

Totodată, polițiștii tulceni au desfășurat activități de verificare a legalității desfășurării operațiunilor cu articole pirotehnice, pentru prevenirea evenimentelor negative, precum și pentru identificarea și sancționarea persoanelor care încalcă prevederile legale în domeniu.

În această perioadă, polițiștii tulceni au descoperit și indisponibilizat aproximativ 1.234 kilograme de articole pirotehnice , ce ar fi fost deținute fără drept, în vederea comercializării.

De asemenea, au fost constatate 37 infracțiuni, iar 1 persoană a fost reținută pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea

Pentru abaterile de la normele contravenționale, au fost aplicate 243 de sancțiuni, cele mai multe fiind înregistrate la regimul rutier.

27 permise de conducere au fost reținute de către polițiști, iar 11 certificate de înmatriculare au fost retrase.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*