Misiunile jandarmilor tulceni în perioada 31 august – 2 septembrie  

Jandarmii tulceni vor fi prezenți la evenimentele din județ. FOTO IJJ Tulcea

În ultimul weekend din luna august, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea vor fi angrenate în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de responsabilitate.

Astfel, în data de 31 august, jandarmii vor fi prezenţi în zona stadionului Delta din municipiul Tulcea, la meciul de fotbal dintre echipele A.C.S.F.C. Delta Dobrogea Tulcea şi A.S.F.C. Aricola Borcea din liga a-III-a.

În perioada 31 august – 2 septembrie se vor asigura măsuri de ordine publică la „Rowmania Fest 2018” – Festivalului  Internaţional  al Bărcilor  cu  Vâsle, desfăşurat în zona Lacului Ciuperca, pe Faleza municipiului şi în Piaţa Mircea cel Bătrân. Tot în această perioadă, jandarmii vor fi prezenți şi la Festivalul internaţional de muzică Dichis`n`Blues la Casa Avramide.

În zilele de 1 şi 2 septembrie începe Festivalul Borşului Lipovenesc de Jurilovca, o manifestare la care se vor asigura ordinea publică.

Duminica, 02 septembrie, suntem alături de dumneavoastră la sfinţirea Bisericii Înălţarea Domnului şi Sf. Lazăr de pe strada Eternităţii, Cimitirul Vechi.

Pentru desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor mai sus menţionate, recomandăm cetăţenilor să evite implicarea în conflicte şi să anunţe orice faptă de natură contravenţională sau penală patrulelor de jandarmi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*