Jandarmul tulcean Sorin Andrici aleargă pentru gemenele luptătoare

Sorin Andrici. FOTO Jandarmeria Tulcea

Andrici Sorin, jandarmul tulcean, care a participat de-a lungul timpului la nenumărate acțiuni umanitare, va avea o misiune specială în lupta pentru viața a două gemene.

În data de 30 mai 2024, el va lua startul la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria, însă nu va alerga doar pentru el, ci va încerca să fie alături de gemenele Ana și Laura, care luptă pentru viața lor.

Plutonierul adjutant șef Andrici Sorin nu este la prima acțiune de acest gen, el reușind să înoate în 12 ore, 22.100 de metri, în sprijinul colegului său, astfel că își va depăși limitele și de această dată, acceptând o nouă provocare, pentru o cauză nobilă. El susţine cauzele umanitare ale copiilor cu autism, celor cu sindrom Down, dar şi a persoanelor care, la un moment în viaţă, au nevoie de sprijin pentru a merge mai departe. Tot ceea  ce face este din altruism şi  solidaritate  pentru cei care au nevoie de sprijin, şansă la viaţă şi speranţă. Sorin Andrici este recunoscut pentru performanțele sale remarcabile în ultramaraton. Recent, el a stabilit un nou record pentru România la Backyard Ultra Extremadura din Spania, alergând timp de 41 de ore .

De asemenea, la Festivalul Internațional de Ultramaraton din Veneția de anul acesta, a alergat 207,64 km în 24 de ore, depășindu-și propriul record și a obținut locuri fruntașe la diverse competiții naționale și internaționale, cum ar fi Ultramaraton 24H Belgrad și Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. În plus, Sorin Andrici a fost gazda ultramaratonului The Last Survivor Romania Backyard Ultra din Tulcea, care s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute. Jandarmul își propune să alerge la Campionatul Mondial de 48 de ore din Ungaria fără să se oprească, pentru a aduce speranță și sprijin în viețile micuțelor luptătoare!

Gemenele Ana și Laura au nevoie de ajutorul nostru! Au dreptul la o viață normală iar asta stă în puterea noastră! Dacă doriți să susțineți efortul colegului nostru, puteți dona pentru gemenele Ana și Laura prin intermediul Asociației Împreună pentru Bubu, prin două modalități simple de donație:

Cumpără kilometrii pe care îi aleargă Sorin: LINK : https://impreunapentrububu.ro/cumpara-km/?mesager=14067

Fiecare kilometru alergat de Sorin va fi dedicat gemenelor Ana și Aura. Puteți cumpăra kilometri pentru a-l susține în efortul său eroic și banii strânși vor fi donați pentru tratamentul și îngrijirea lor.

Donează 2 euro prin SMS: Trimiteți un SMS la numărul scurt **8827** cu mesajul “GEMENE” și donați 2 euro pentru a le oferi fetițelor șansa la o viață mai bună.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*