Aflată în imposibilitate de plată, Energoterm S.A Tulcea nu va mai furniza apă caldă, după ce Aquaserv le-a închis robinetul

Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă
Apa caldă, o amintire. FOTO Arhivă

Tulcenii rămân și fără puțina apă caldă de care beneficiau de la furnizorul Energoterm S.A. Pentru că asociațiile de proprietari înregistrează datorii mari, nici societatea nu mai poate plăti mai departe furnizorul de apă rece, Aquaserv S.A.

Reprezentanții Energoterm SA au anunțat că începând cu data de 25 iulie, Aquaserv S.A. a început sistarea furnizării apei reci către S.C. Energoterm S.A. Acest lucru se întâmplă din din cauza datoriilor acumulate către furnizorul de apă.

În această situație, Energoterm S.A. va sista treptat furnizarea apei calde către consumatori. Deja, această măsură a fost luată la începutul lunii iulie pentru 15 Asociații de Proprietari, care înregistrează o datorie totală de peste 1,3 milioane lei, în fruntea datornicilor aflându-se Asociația de Proprietari nr. 6 care a acumulat singură o datorie de 558.777 lei

În săptămâna 29 iulie – 2 august urmează a fi sistată și furnizarea gazelor naturale pentru neplata din perioada aprilie – iulie 2019.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*