Incendiu la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35. O încăpere a navei a ars, iar focul a fost provocat de un scurtcircuit electric

Incendiu la bordul unei nave cu cereale. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu s-a produs în noaptea de 7 spre 8 decembrie, la o navă ce transporta cereale și care era ancorată în zona Mila 35. O încăpere a navei a ars, iar focul a fos provocat de un scurtcircuit electric.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul acestei nopți, în jurul orei 00:30, a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o navă ce transporta cereale, ancorată în zona Mila 35, județul Tulcea.

“Pentru gestionarea situației de urgență, au fost dislocate forțe și mijloace  din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, un echipaj al Poliției de Frontieră, un echipaj din cadrul Administrației Fluviale a Dunării de Jos și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

Sosiți la locul evenimentului, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta generalizat, cu degajări mari de fum, la o încăpere a navei.

Aceștia au procedat la localizarea și la lichidarea incendiului folosind mijloacele specifice din dotare.

De asemenea, pentru stingerea focului s-a folosit și remorcherul aflat în dotarea AFDJ.

După aproximativ 2 ore, incendiul a fost lichidat. Din fericire, nu au fost persoane surprinse de flăcări iar în urma focului, a ars o încăpere a navei, iar alte 5 au fost afectate, pe o suprafață de aproximativ 150 mp.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuit electric” – ISU Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*