Incendiu la o gospodărie din Tulcea. Focul a pornit de la un scurtcircuit la motorul unei mașini

Incendiu la o gospodărie din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Un incendiu a izbucnit sâmbătă, la un o gospodărie din Tulcea. Focul a pornit de la un scurtcircuit la motorul unei mașini, extinzându-se la o anexă gospodărească și la acoperișul locuinței.

Detașamentul de pompieri Tulcea a fost solicitat să intervină în municipiul Tulcea în jurul orei 13:40, pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o gospodărie.

15 pompieri s-a deplasat la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD. Incendiul, care a pornit cel mai probabil în urma unui scurtcircuit electric la compartimentul motor al unui autoturism, s-a propagat la o anexă gospodărească și la acoperișul locuinței.

Nu s-au înregistrat victime.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*