Aegyssus Sport Fest 2023 – O adevărată sărbătoare a sportului în Tulcea

Aegyssus Sport Fest 2023 - O adevărata sărbătoare a sportului in Tulcea. FOTO arhiva CJ Tulcea

Municipiul Tulcea va găzdui, în perioada 30 iunie – 9 iulie, un eveniment sportiv deosebit, Aegyssus Sport Fest, ce promite să aducă o adevărată efervescență atletică timp de 10 zile.

Potrivit Primăriei Tulcea, competițiile din cele 12 ramuri sportive, precum mountain bike, kaiac-canoe, triatlon, semimaraton, streetball, tenis de masă, tenis de câmp, șah, fotbal, lupte, kempo și karate, vor oferi oportunitatea de a participa la un spectacol al performanței și pasiunii sportive.

Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile pot fi făcute prin intermediul cluburilor și asociațiilor sportive partenere, care sunt: BikeRehab Racing Team (mountain bike), Aqua Vita Delta Tulcea – Triatlon, Asociația Județeană de Atletism Tulcea (semimaraton), CSM Danubiu (box, kaiac-canoe, lupte), Clubul Sportiv Logic Delta (șah), SakuraDojo Tulcea (kempo), Șoimii Dobrogeni-Arte Martiale Tulcea (kempo), Nippon Budo Sport Romania (karate), Sever Marc Tennis Club (tenis de câmp), Victoria Delta Tulcea (fotbal), Asociația Județeană de Baschet (streetball) și ACS Tenis de Masă „Delta Dunării”.

Aegyssus Sport Fest ajunge la cea de-a doua ediție și își propune să îndrume tulcenii spre practicarea sportului în cadrul oficial oferit de cluburile sportive și asociațiile de profil.

Competițiile vor promova un mediu sportiv competitiv, respectarea regulilor jocului, fair-play-ul și spiritul de echipă, toate acestea contribuind la o dezvoltare armonioasă a individului, atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și social.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Tulcea, iar partenerul principal este Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Tulcea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*