Incendiu de vegetație provocat intenționat, lângă șantierul naval din Tulcea. A fost alertată Poliția

Incendiu de vegetație provocat intenționat, lângă șantierul naval din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea au anunțat Poliția după ce au constat că un incendiu de vegetație izbucnit în apropierea șantierului naval din Tulcea a fost provocat intenționat.

Potrivit ISU Tulcea, în cursul serii de joi, 14 aprilie, salvatorii Detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină în apropierea șantierului naval din Tulcea pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată care risca să ajungă la o stupină.

„Din fericire, aceasta a fost protejată și salvată de către pompierii tulceni, însă, la scurt timp, au fost observate mai multe focare în pădurea din apropiere, fapt pentru care echipajul a intervenit pentru stingerea lor. În urmă cu puțin timp incendiul a fost lichidat. Deoarece existau indicii că focul a fost pus intenționat, întrucât aceasta se manifesta în mai multe focare distincte, a fost anunțată și poliția”, au precizat reprezentanții ISU Tulcea.

Incendiu de vegetație provocat intenționat, lângă șantierul naval din Tulcea. FOTO ISU Tulcea

Suprafața cuprinsă de flăcări este de aproximativ 1.000 de metri pătrați, fiind afectați și 20 de arbori. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este acțiunea intenționată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*