Hram la Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea                 

Hram la Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea. FOTO CJ Tulcea                 

Vicepreședintele Consiliului Județean Tulcea, Mihai Huleni, a participat marți, 30 ianuarie 2024, la Sfânta Liturghie arhierească în Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Tulcea cu prilejul zilei hramului.

„La mulți ani tuturor celor care își sărbătoresc astăzi numele. Văzând atât de multă lume la slujbă, mă gândeam la ce a spus Sfântul Grigorie Teologul: „cununile sunt pentru cei care luptă, pentru cei care sunt în arenă, nu pentru cei care stau în tribună“. Prezența dumneavoastră astăzi, aici, ne arată că sunteți luptători și deținători ai cununilor.

Vreau să mulțumesc Preasfinției Sale și soborului de preoți pentru minunata Sfântă Liturghie pe care ne-au oferit-o astăzi și pentru răspunsurile pe care le-au dat cei de la strană. Spunea Sfântul Ioan Gură de Aur că „înainte oamenii foloseau cuvinte de aur și beau din pocale de lemn iar acum folosesc cuvinte de lemn și beau din pocale de aur“. Din acest motiv, mă opresc aici și vă doresc să vă dea Dumnezeu multă sănătate și La mulți ani!“, a declarat cu acest prilej vicepreședintele Mihai Huleni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*