FOTO VIDEO Traficanți de droguri, prinși de polițiștii tulceni cu ajutor al procurorilor DIICOT

Traficanți de droguri, prinși de polițiștii tulceni cu ajutor al procurorilor DIICOT

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Tulcea au desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute două acțiuni pe linia combaterii traficului de droguri.

Astfel, în noaptea de 29 mai, a fost prins în flagrant un bărbat ce fusese liberat condiționat în luna martie din executarea unei condamnări pentru același gen de infracțiuni, în timp ce deținea, în vederea comercializării, cantitatea de 31 de grame de canabis.

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus luarea măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului. În aceeași zi judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a admis propunerea de luare a măsurii arestării preventive a inculpatului pentru o durată de 30 de zile.

În continuarea activităților, în cursul zilei de 29 mai, au fost prinși în flagrant doi bărbați din județul Ilfov, după ce aceștia au vândut cantitatea de 100 grame de canabis unei persoane din județul Tulcea.

Acțiunea a fost urmată de efectuarea de percheziții auto și a două percheziții domiciliare, în urma cărora a fost identificată și ridicată în vederea indisponibilizării cantitatea de aproximativ 1,6 kilograme de canabis. Cu ocazia perchezițiilor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și grindere, aparat de vidat, sume de bani, cântare electronice de precizie și aparate pentru cultivarea și creșterea canabisului.

Procurorii din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Tulcea au dispus luarea măsurii reținerii pentru o perioadă de 24 de ore a celor doi inculpați. La data 30 mai, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Tulcea a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o durată de 30 de zile față de unul dintre inculpați și măsura arestului la domiciliu față de cel de-al doilea inculpat.

Acțiunea a fost desfășurată cu sprijinul polițiștilor din cadrul SCCO Tulcea, SCCO Ilfov, IPJ Tulcea, precum și al luptătorilor din cadrul SAS Ilfov și SAS Tulcea și al jandarmilor din cadrul IJJ Tulcea. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*