Amenzi în valoare de aproape 900.000 de lei, aplicate de jandarmii și polițiștii tulceni în ultimele 24 de ore, pentru nerespectarea ordonanței militare

Acțiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție continuă pe raza județului Tulcea

Polițiștii și jandarmii tulceni au aplicat în ultimele 24 de ore amenzi în valoare de 900.000 de lei pentru persoanele care nu au respectat prevederile din ordonanțele militare.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Tulcea, alături de celelalte structuri din dispozitivul de ordine și siguranţă publică, acționează permanent în teren atât pentru asigurarea respectării restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare cât şi pentru prevenirea și combaterea criminalității.

În urma efectuării acestor acţiuni privind respectarea prevederilor din Ordonanţele Militare emise de Guvernul României a reieșit faptul că nu toate persoanele au respectat condițiile impuse de lege, motiv pentru care reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat 232 sancţiuni contravenţionale pe parcursul zilei de ieri 28.03.2020, 207 de către lucrători ai Poliţiei şi 25 de către lucrători ai Jandarmeriei în valoare totală de 882.800 lei, din care 771.500 lei aplicate de poliţişti.

Până în prezent, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea au aplicat un număr de 656 sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 1.993.170 lei.

La nivelul județului Tulcea, la data de 29 martie, sunt înregistrate 2525 persoane aflate în autoizolare la domiciliu, în scădere față de ziua precedentă. Până pe 29 martie 2020 au ieşit din perioada de izolare de 14 zile un număr de 985 de persoane. De asemenea, la această dată se află în carantină un număr de 179 persoane. Până pe 29 martie 2020 au ieşit din perioada de carantină 23 persoane.

În ceea ce priveşte bilanţul acțiunilor de monitorizare și control privind respectarea condițiilor de autoizolare în conformitate cu legislația în vigoare, la nivelul judeţului Tulcea, în data de 29 martie 2020 s-au verificat în total 2337 persoane, dintre acestea 1784 de către lucrători ai Poliţiei şi 553 de către lucrători ai Jandarmeriei.

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*