FOTO VIDEO Incendiu puternic în municipiul Tulcea la un atelier de confecții metalice

Un incendiu puternic a izbucnit în curtea unui atelier. FOTO ISU Delta Tulcea

Din cauza neglijenței unui angajat al unui atelier de confecții metalice a izbucnit un incendiu puternic. La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Delta Tulcea.

 

Alarma a fost dată în jurul orei 11.15 după ce un angajat neatent al atelierului a provocat un incendiu ce nu a putut fi stins cu mijloacele proprii. la fața locului a fost trimis un echipaj cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 ofițer și 5 subofițeri din cadrul detașamentul de pompieri Tulcea. În urma intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost limitat doar la izolația a două țevi. Pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit de la foc deschis în spatii deschise.

Din fericire nu au fost înregistrate victime.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*