Un bătrân a fost salvat de către pompierii tulceni din casa care îi luase foc

Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul izbucnit la o locuință. FOTO ISU Delta Tulcea

În jurul orei 6.30, salvatorii Stației de pompieri Babadag a ISU Delta au fost solicitați să intervină în localitatea Babadag pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă.

La solicitare au fost trimis un echipaj format din opt pompieri cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

La momentul sosirii la locul intervenției, pompierii au găsit în casă un bătrân de 87 de ani, pe care l-au preluat paramedicii care încadrează ambulanța SMURD.

Incendiul se manifestă la planșeul locuinței.

UPDATE.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de o oră. A fost afectată o suprafață de aproximativ 20 de metri pătrați.

Cauza probabilă a producerii incendiului a este fost stabilită de către pompieri că fiind coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Intervenția salvatorilor a fost îngreunată de accesul dificil către locuință. Pompierii au avut de traversat un pârâu pentru a ajunge la locuință.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*