FOTO VIDEO Accident la ieșire din municipiul Tulcea. O femeie cu multiple traumatisme a fost scoasă cu greu de pompieri din mașină

Echipele de descarcerare au intervenit la ieșire din Tulcea. FOTO ISU Delta
Echipele de descarcerare au intervenit la ieșire din Tulcea. FOTO ISU Delta

Intervenție dificilă a pompierilor tulceni. Un accident produs pe Drumul Judetean 222, la ieșire din Tulcea.

Mai multe echipaje de la ISU Delta, Ambulanța Tulcea și Poliția Rutieră au fost solicitate să intervină la puțin timp după ora 15.00 a zilei de 27 decembrie, pe drumul spre Agighiol.

Salvatorii au găsit o mașină care a părăsit carosabilul și a intrat într-un pom de pe marginea drumului. Ca prin minune, șoferul a scăpat cu simple zgârieturi. Nu același lucru se poate spune despre pasagera din dreapta, o femeie de 39 ani.

Pompierii militari au lucrat minute bune pentru a o scoate pe victimă dintre fiarele contorsionate ale mașinii. Femeia a surferit multiple traumatisme așa că a fost dusă imediat la spital.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*