FOTO Un lan de grâu a luat foc la Malcoci. Pompierii au oprit extinderea focului la depozitele de cereale și rezervoarele GPL din zonă

Incendiu lan de grâu la Malcoci. FOTO ISU Delta
Incendiu lan de grâu la Malcoci. FOTO ISU Delta

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea a fost anunțat, pe 16 iunie, despre faptul că în zona localității Malcoci a izbucnit un incediu la o cultură de grâu cu posibilitate de extindere la un obiectiv economic din zona, mai exact depozite de cereale și rezervoare de GPL, dar și la o fermă.

Imediat către locul evenimentului au fost direcționate 3 echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Tulcea, o ambulanță SMURD, iar în sprijin a fost alertat si SVSU Nufăru. La scurt timp de la ajungerea echipajelor, pericolul de extindere la rezervoarele de GPL, depozitele de cereale și ferma agricolă a fost înlăturat, salvatorii reușind în câteva minute să localizeze incendiul și să împiedice propagarea și la alte culturi din zonă.

În acest moment se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor, urmând ca la finalul intervenției să se stabilească cauza probabilă de producere a incendiului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*