FOTO O femeie a ars de vie într-o chilie a mănăstirii de maici „Vovidenia“ din Slava Rusă

Pompierii au intervenit la incendiu. FOTO ISU Delta Tulcea

Tragedie la mănăstirea de maici din Slava Rusă. Un incendiu puternic a izbucnit duminică dimineață la una dintre clădiri, iar persoana care se afla înăuntru a decedat, fiind găsită carbonizată.

Alarma s-a dat în jurul orei 6.30, când a fost observat focul la una dintre clădirile din incinta mănăstirii „Vovidenia“. La incendiu a fost trimis un echipaj de pompieri al ISU Delta Tulcea din stația Babadag, format din cinci subofițeri și o autospecială de stingere cu apă și spumă. În timpul intervenției, pompierii au găsit-o într-una din camere  și pe femeia de 73 de ani care locuia aici, decedată, fiind carbonizată.

Intervenția a fost finalizată în jurul orei 9.00, pompierii stabilind că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la o lumânare uitată aprinsă. Victima nu era măicuță dar locuia în cadrul mănăstirii.

La mănăstire au ajuns și polițiștii criminaliști care au demarat cercetările la fața locului pentru a stabili exact cauzele decesului, cadavrul fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*