FOTO Incendiu puternic la o gospodărie din localitatea Jijila

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au reușit să evite într-un ultim moment producerea unei tragedii. Solicitați la un incendiu în localitatea Jijila, pompierii au găsit și au scos din foc, două butelii GPL care deja ardeau și le-au stins înainte ca acestea să explodeze.

Secția de pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea a fost solicitată în jurul orei 13.30 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o gospodărie din localitatea Jijila. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta la magazia de lemne, focul deteriorând și o semi-remorcă parcată în vecinătate. Din magazie, pompierii au extras 2 butelii de GPL care ardeau cu flacără deschisă., reușindu-se stingerea și răcirea acestora înainte să provoace pagube.

După aproximativ o oră și jumătate, pompierii au reușit să lichideze incendiul, stabilind totodată că cel mai probabil, focul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*