FOTO Incendiu puternic la o gospodărie din localitatea Jijila

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului. FOTO ISU Delta Tulcea

Pompierii tulceni au reușit să evite într-un ultim moment producerea unei tragedii. Solicitați la un incendiu în localitatea Jijila, pompierii au găsit și au scos din foc, două butelii GPL care deja ardeau și le-au stins înainte ca acestea să explodeze.

Secția de pompieri Măcin a ISU Delta Tulcea a fost solicitată în jurul orei 13.30 să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o gospodărie din localitatea Jijila. La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 SMURD și 13 subofițeri.

Ajunși la locul solicitării, pompierii au stabilit că incendiul se manifesta la magazia de lemne, focul deteriorând și o semi-remorcă parcată în vecinătate. Din magazie, pompierii au extras 2 butelii de GPL care ardeau cu flacără deschisă., reușindu-se stingerea și răcirea acestora înainte să provoace pagube.

După aproximativ o oră și jumătate, pompierii au reușit să lichideze incendiul, stabilind totodată că cel mai probabil, focul a izbucnit de la un scurt circuit electric.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*