Femeie accidentată de o mașină, în municipiul Tulcea

Accident rutier în municipiul Tulcea. FOTO IPJ Tulcea

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost accidentată, vineri, în municipiul Tulcea, de o mașină condusă de un bărbat de 45 de ani.

Polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident în municipiu.

“Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că un bărbat de 45 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Barajului din municipiu,  ar fi acroșat un pieton (femeie) de 43 de ani din aceeași localitate. În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului”, a anunțat IPJ Tulcea.

Șoferul avea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*