Crește capacitatea de vaccinare în municipiul Tulcea prin deschiderea unui al doilea centru

Un nou centru de vaccinare va funcționa la Liceul Tehnologic Agricol „Nicolae Cornăţeanu”. FOTO Primăria Tulcea

Municipiul Tulcea va avea, începând de săptămâna viitoare, un nou centru de vaccinare, plus un flux suplimentar, la centrul existent.

Potrivit Primăriei Tulcea, al doilea centru de vaccinare este pregătit din punct de vedere logistic și al personalului aferent, urmând a-și deschide porțile după emiterea avizului de către Direcția de Sănătate Publică Tulcea. Acesta a primit avizul de la Ministerul Educației și va funcționa la Liceul Tehnologic Agricol “Nicolae Cornăţeanu” (str. Isaccei nr.104), în incinta sălii de festivități.

„Doar prin creșterea ritmului de vaccinare vom trece mai ușor peste această pandemie. Prin vaccinare ne imunizăm și facem un pas uriaș spre reluarea activităților care ne lipsesc atât de mult, de mai bine de un an. Totodată, contribuim la efortul colectiv de a limita răspândirea COVID-19”, au precizat reprezentanții instituției.

În plus, la centrul de vaccinare de la Sala „Dan Pohariu”, capacitatea va fi suplimentată cu un al patrulea flux de vaccinare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*