Convoaie militare de tehnică și personal de la Brigada 9 Mecanizată se vor deplasa la Babadag

FOTO Ministerul Apărării

În perioada 20 – 25 septembrie 2023, convoaie militare de tehnică și personal, aparținând structurilor subordonate Brigăzii 9 Mecanizată “Mecanizată” se vor deplasa spre Centrul Secundar de Instruire Luptă din Babadag, pe căi de comunicații feroviare și rutiere, tranzitând teritoriul național, în vederea participării la exercițiul #“MĂRĂȘEȘTI-23”.

“Informăm în acest context că detașamentele urmează să se deplaseze din garnizoanele Târgoviște, Medgidia, Murfatlar, Topraisar și Constanța, către locația precizată anterior.
Poliția militară le recomandă celor care se deplasează pe aceste rute să circule cu atenție sporită și să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor.
Exercițiul “MĂRĂȘEȘTI-23” face parte din sfera activităților majore de instruire ale brigăzii și este planificat din anul 2022”, – a informat Brigada 9 Mecanizată.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*