VIDEO Locuință din Măcin, cuprinsă de flăcări de la un coș de fum neizolat termic

Locuință din Măcin cuprinsă de flăcări de la un coș de fum neizolat termic. FOTO arhiva ISU „Delta”

Pompierii tulceni au fost solicitați să intervină, duminică dimineață, în jurul orei 02.35, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință din Măcin.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, pentru lichidarea incendiului au intervenit 11 subofițeri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„La momentul sosirii pompierilor incendiul se manifesta cu flacără la nivelul acoperișului locuinței cu pericol de propagare la alte două case alăturate”, au precizat reprezentanții ISU „Delta”.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 04.00, dar acoperișul casei a ars pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați.

„Din fericire, nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite, iar pompierii au salvat restul locuinței și cele două case din apropiere”, au mai transmis sursele citate.

Cauza probabilă producerii incendiului este coș de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*