#CONCURS Câștigă două invitații duble la concertul lui Ion Suruceanu de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Teatrul Jean Bart din Tulcea. FOTO Cătălin Schipor

Celebrul cântăreț din Republica Moldova, Ion Suruceanu, va susține un concert la Tulcea. Spectacolul este programat pe data de 1 martie, de la ora 19.00, la Teatrul Jean Bart din Tulcea.

Redacția Tulcea NEWS are plăcerea să te invite la acest spectacol. Două invitații duble sunt oferite cititorilor care îndeplinesc condițiile de mai jos.

Asigură-te că poți merge la spectacolul din data de 1 martie. Invitațiile sunt nominale.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la acest spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți pe data de 24 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Ion Suruceanu va susține un concert extraordinar la Teatrul “Jean Bart” din Tulcea pe data de 1 martie. Alături de el pe scenă vor mai urca soliștii Mariana Pisica, Cristina Vasopol, Luminița Vologa, Mihail Anton.  Pe scena teatrului tulcean vor răsuna cu acest prilej piese precum: “Sărut femeie, mâna ta!”, “Ce seară minunată”, “Nu mă uita”.

Ion Suruceanu este un artist celebru în Republica Moldova, el cochetând o scurtă perioadă și cu politica, după ce între 1994 și 1998 a fost deputat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*