Avocatul Poporului reia audiențele la Tulcea. Acestea vor avea loc în sediul Prefecturii

Prefectura Tulcea. FOTO Adrian Boioglu

Reprezentanții instituției Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Constanța, vor fi prezenți în Tulcea, miercuri, 20 iulie, pentru a acorda audiențe cetățenilor și pentru a primi petiții. Activitatea se va desfășura la sediul instituției Prefectului Tulcea, începând cu ora 10.00, în spațiul pus la dispoziție.

Acordarea audiențelor este gratuită.

Persoanele interesate sunt rugate să se programeze la numărul de telefon 0241/550.544, iar pentru operativitate, persoanele care se prezintă în audiență să aibă cererea/ petiția din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă şi documente justificative, în copie, inclusiv dovada că s-au adresat în ultimul an unei autorități publice – primării, prefectură, casa de pensii, inspectorate, DGASPC, sau orice alte instituții care implica autoritatea statului, și nu au primit răspuns sau rezolvarea problemei cu care se confruntă este tergiversată.

În situația în care nu pot ajunge în ziua programată, persoanele interesate se pot adresa instituției Avocatului Poporului – BT Constanța telefonic la nr. 0241/550.544 sau în scris, prin poșta electronică la adresa de email avpconstanta@avp.ro sau prin Poșta Română la adresa din mun. Constanța, B-dul Ferdinand nr.7 bis, județ Constanța.

Instituția Avocatul Poporului are drept scop apărarea drepturilor şi libertăților persoanelor fizice în raporturile acestora cu autoritățile publice. Petițiile adresate instituției Avocatul Poporului trebuie să se facă în scris şi să indice numele şi domiciliul persoanei fizice lezate în drepturile şi libertățile acesteia, drepturile şi libertățile încălcate, precum şi autoritatea administrativă ori funcționarul public în cauză. Petiționarul trebuie să dovedească întârzierea sau refuzul administrației publice de a soluționa legal petiția.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*