Două minore și un tânăr au ajuns la spital în urma unui accident rutier produs între Agighiol și Tulcea

Trei persoane au fost rănite după ce mașina a fost scăpată de sub control. FOTO IPJ Tulcea

Un tânăr șofer și două pasagere minore care se aflau cu acesta în mașină au ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Tulcea în seara de sâmbătă 18 aprilie în urma unui accident rutier. 

Reprezentanții IPJ Tulcea au precizat că un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ222, Agighiol – Tulcea nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila, intrând in coliziune cu doi copaci de pe marginea drumului.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto si a două adolescente de 14, respectiv 16 ani, din județul Tulcea.

Conducătorul auto poseda permis de conducere de aproximativ un an de zile și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Tulcea NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*