Autocamion ucrainean, răsturnat lângă Nalbant

Autocamion ucrainean, răsturnat lângă Nalbant. FOTO: IPJ Tulcea

Polițiștii rutieri tulceni au fost sesizați joi, 2 februarie, în jurul orei 15.10, cu privire la producerea unui eveniment rutier în localitatea Nalbant.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că, un bărbat de 47 de ani, din Ucraina, care conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor și o semiremorcă pe DN 22, în direcția localității Nicolae Bălcescu, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă la dreapta și s-ar fi răsturnat pe sensul opus de circulație. În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*