Anchetă a polițiștilor tulceni după ce cadavrul unei tinere a fost descoperit în lacul Ciuperca

Cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca
Cadavrul unei femei a fost observat plutind, pe lacul Ciuperca

Polițiștii tulceni au deschis o anchetă după ce, vineri dimineață, cadavrul unei tinere, a cărei dispariție fusese semnalată cu o zi înainte, a fost observat plutind pe lacul Ciuperca din municipiul Tulcea.

„Din primele verificări a rezultat faptul că este vorba despre o femeie de 29 de ani, din județul Tulcea, a cărei dispariție a fost semnalată in după-amiaza zilei de 11 iunie. În urma efectuării cercetărilor, la o primă examinare, nu au fost descoperite urme vizibile de violență asupra cadavrului”, au transmis polițiștii tulceni.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Tulcea, pentru a stabili circumstanțele exacte în care a decedat victima, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la producerea tragicului eveniment.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*