Amplă acțiune a polițiștilor în județul Tulcea. Au fost aplicate peste 170 de sancțiuni

Acțiune a polițiștilor. FOTO IPJ Tulcea

În perioada 16-17 martie, polițiștii au intensificat acțiunile specifice, peste 30 de polițiști acționând, în județul Tulcea , pentru desfășurarea unui trafic rutier în siguranță.

Potrivit IPJ Tulcea, dispozitivele au fost suplimentate, în vederea asigurării climatului de ordine și siguranță publică în acest sfârșit de săptămână, în județul Tulcea , la activitățile desfășurate participând polițiști din cadrul structurilor de ordine publică și rutieră.

Au fost legitimate peste 190 de persoane iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate peste 170 sancțiuni la O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, dar și pentru alte abateri.

De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 4 permise de conducere și fost retrase 4 certificate de înmatriculare.
Totodată, s-au constatat 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*