VIDEO Elevele din Liceul Agricol Tulcea aplică legea pumnului: două individe și-au fugărit o colegă până în stația de autobuz pentru a o agresa

Eleva a fost agresată fără ca cineva să intervină. FOTO Captură video

O elevă a Liceului Agricol nr. 9 din Tulcea a fost bătută de către două colege. Totul a început în școală și a continuat în stația de autobuz de lângă unitatea de învățământ.

Agresiunea a avut loc în plină zi, în data de 15 martie, în vecinătatea Colegiul Agricol Nicolae Cornățeanu. Victima a fugit din curtea școlii să scape de agresoare – două la număr, dar acestea au ajuns-o din urmă în stația de autobuz. S-a ghemuit speriată pe bancă, dar a fost lovită, trasă și împinsă de cele două bătăușe, care au plecat abia după ce au trântit-o pe cea “vânată”

Întreaga scenă a fost surprinsă și înregistrată video de către o altă elevă, iar fimarea a ajuns pe o pagină de socializare. Martora se teme acum însă de ceea ce îi pot face agresoarele. Acestea  au amenințat-o pentru a o determina să șteargă postarea. Surse familiare cu acest incident susțin că și directoarea Unității de învățământ ar fi încercat să treacă peste incident apreciind că „nu a fost mare lucru“.

Reprezentanții IPJ Tulcea s-au autosesizat în urma apariției filmării și au deschis un dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe. Oamenii legii urmează să identifice atât victima cât și agresoarele. În schimb, nici conducerea școlii și nici cea a Inspectoratului Școlar Tulcea nu a putut fi contactată pentru un punct de vedere.

UPDATE 1: Potrivit reprezentanților ISJ Tulcea, cele două agresoare sunt eleve-problemă. Una dintre ele are deja nota 6 la purtare, iar părinții nu o pot ține sub control. Surse din Inspectoratul Școlar Tulcea spun că fetele au făcut o obișnuiță din a agresa periodic diverși colegi.

UPDATE 2: IPJ Tulcea a reușit să identifice agresoarele. Anchetatorii au luat decizia cercetării acestora în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*