Activitate educativă cu tinerii din Episcopia Tulcii

Activitate educativă cu tinerii din Episcopia Tulcii. FOTO Episcopia Tulcii

Școala din Mahmudia a găzduit astăzi 15 martie 2022 o activitate extracuriculară organizată de către Sectorul învățământ și activități cu tineretul din cadrul Episcopiei Tulcii în parteneriat cu conducerea școlii.

În cadrul întâlnirii, elevi din clasele a VII-a, a VIII-a și din învățământul profesional au realizat referate pe tema ,,Sf. Efrem Sirul, învățător al pocăinței”, sub îndrumarea Prof. Diac. Alin Grigoraș, directorul școlii, după care a urmat o sesiune de întrebări și răspunsuri.

La întâlnire a participat și P.S Visarion Episcopul Tulcii, alături de Pc. Arhid. Iulian Vasile, consilier învățământ și activități cu tineretul, la finalul întâlnirii, P.S. Sa ținând un cuvânt arhieresc în care le-a vorbit elevilor despre importanța rugăciunii, a postului și a faptelor bune în viața creștină. Alte teme abordate s-au referit și familia creștină și relațiile dintre copii și părinți, relațiile de prietenie și solidaritate dintre tineri.

Acțiunea de astăzi face parte dintr-o serie de activități educativ-catehetice inițiate în cadrul Sectorului Învățământ și activități cu tineretul al Episcopiei Tulcii pentru Anul omagial -comemorativ 2022, dedicat rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului, și derulate în parteneriat cu diferitele unități de învățământ din municipiul Tulcea și din județ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*