Concurs pentru elevi, organizat de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca Ziua Dobrogei

Concurs pentru elevi organizat de Consiliul Județean Tulcea pentru a marca Ziua Dobrogei

Consiliul Județean Tulcea organizează ediția a II-a a Concursului cu premii „Dobrogea, pământ românesc“, pentru a marca Ziua Dobrogei, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie, în amintirea momentului istoric din 1878, când Dobrogea a revenit la teritoriul național. Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă.

Potrivit CJ Tulcea, concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi, desene, machete, poezii, compuneri, cântece și orice altă formă de exprimare artistică care reprezintă momentul istoric 14 Noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.

Lucrările vor fi transmise pe adresa comunicare.cjtulcea@yahoo.com sau în mesaj privat pe pagina de Facebook a instituției până la data de 10 noiembrie, însoțite de numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon. După transmiterea lucrărilor în format electronic, participanții sau reprezentanții acestora vor contacta telefonic Serviciul Relații Externe, Comunicare, Anticorupție și Promovarea Județului, la tel. 0240/502.208/ 0240/502.209, în cazul în care nu li s-a transmis pe e-mail o confirmare de primire a lucrării.

Pentru a marca 143 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria – mamă, vor mai fi acordate 143 de premii pentru creativitate. Pe data de 11 noiembrie vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*