117 persoane au fost salvate de pompierii tulceni

zapada, iarna
Intervenții ale pompierilor. FOTO ISU Tulcea

117 persoane au fost salvate în județul Tulcea după ce au rămas înzăpezite.

ISU Tulcea a trimis o informare în legătură cu situația la nivelul județului, la ora 13.00.

Astfel,

– localități afectate de lipsa energiei electrice – 46 localități

– persoane afectate de lipsa energiei electrice – 35098

– persoane salvate de structurile MAI și Autoritățile Publice Locale – 117;

În acest moment, nu sunt persoane rămase blocate în autoturisme.

În zona localității Victoria și în zona localității Beștepe sunt 3 autoturisme rămase înzăpezite, fără persoane în interior.

De asemenea, în localitatea Mihail Kogălniceanu, este format un nod rutier iar în acest moment, se lucrează pentru dezăpezirea tronsonului de drum E87 Mihail Kogălniceanu – Tulcea.

Un pacient care urma să fie transportat de către ambulanța SAJ la Spitalul Județean de urgență Tulcea, a fost preluat de către elicopterul SMURD.

În continuare, pompierii tulceni, împreună cu personal din cadrul instituțiilor cu atribuții în gestionarea situațiilor de urgență generate de tipurile de risc manifestate la nivelul județului, acționează pentru restabilirea stării de normalitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui Comunicat de Presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația TLnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe TLnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*